SuperPapi

KEEWAY TARGET 125, EURO4: To Τarget έγινε Euro4!

11/07/2018

Εκσυγχρονισμός

Ένα ακόμα γνωστό παπί της ελληνικής αγοράς πέρασε στη σφαίρα του Euro4, αφού πληροί πλέον τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές, κρατώντας συνάμα και την τιμή του (από 1.499 ευρώ) σε λογικά επίπεδα.

Ολοένα και πληθαίνουν τα παπιά που πληρούν τις προδιαγραφές Euro4 και το Target είναι η τελευταία άφιξη.

Το Keeway Target 125, ήταν από τα παπιά που είχαν αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη, κάτι που είχαμε διαπιστώσει μετά από την πλήρη δοκιμή του (πατήστε εδώ για να διαβάσετε). Κι αυτό δεν αφορούσε μόνο στην απόδοσή του κινητήρα του και συνολικά, αλλά και από το γεγονός ότι πρόσφερε μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα που χωρούσε ένα φουλφέις κράνος, όντας το μοναδικό παπί, μαζί με το Honda Supra-X Helmin που μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Το νέο μοντέλο έχει αλλάξει την εμφάνισή του και έχει γίνει πιο μοντέρνο και νεανικό, με νέα χρώματα και γραφικά.

Ο κινητήρας του είναι φυσικά παραδοσιακός “παπίσιος”, τετράχρονος, μονοκύλινδρος με δύο βαλβίδες και έναν εκκεντροφόρο, με ιπποδύναμη 8,7 ίππων στις 7.500 rpm και ροπή 1 kgm, στις 5.500 rpm. Η τροφοδοσία γίνεται από ψεκασμό.

Ο κινητήρας των 124,8 κ.εκ. είναι τετράχρονος, αερόψυκτος με 2 βαλβίδες και έναν εκκεντροφόρο. Αποδίδει 8,7 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και 1 kgm ροπής στις 5.500 σ.α.λ. Πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro 4 και φέρει σύστημα τροφοδοσίας με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό.

Το Keeway Target 125 φοράει δισκόφρενο μπροστά και πίσω (όπως διαπιστώσαμε και ζωντανά στα πρώτο Target που ήρθαν στα καταστήματα, παρότι τα μοντέλα των φωτογραφιών φορούν ταμπούρο πίσω), διαθέτοντας σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS), όπως απαιτούν οι προδιαγραφές Euro 4.

Οι αναρτήσεις είναι συμβατικό, τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά με διαδρομή 85mm και δύο αμορτισέρ πίσω με διαδρομή τροχού στα 56mm, με ρύθμιση ως προς την προφόρτιση των ελαστηρίων τους.

Οι τροχοί μπροστά και πίσω είναι 17 ιντσών και οι ζάντες χυτές αλουμινένιες. Το ύψος σέλας του 125 είναι βολικό και για χαμηλότερα αναστήματα, αφού φτάνει τα 760mm, με το βάρος του να μην ξεπερνάει τα 112 κιλά. Το ρεζερβουάρ που βρίσκεται κάτω από τη σέλα έχει χωρητικότητα 3,6 λίτρων.

Τρεις είναι οι χρωματισμοί του Keeway Target 125: Κόκκινο, Λευκό και Μαύρο, ενώ η τιμή είναι από 1.499 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: MOTOWAY Α.Ε., Γιαννιτσών 59, Θεσσαλονίκη, 2310-515557, www.keeway.com

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!